Thursday, August 27, 2009

mencuri masa sekejap

lama x update rasanya.. sedang bergelumang ngan keje-keje saat akhir :( bukan sengaja dilengahkan tp konsentrasi membuat keje amat kurang... terkejar-kejar rasanya.. ( tp x de sapa suruh update blog pun....) dah tabiat dari kecik dulu, klu study tu mesti nak concentrate.. minimize gangguan tp bayangkan bila berada bersama anak-anak burung kat rumah tu... nak jawab pertanyaan depa pun jenuh... pot pet pot pet.. x salah depa..dah darah cekgu mengalir dalam jiwa mereka... tu blum kira mulut-mulut burung yg nak kene suap plak... mujur bulan puasa, kurang sket berkicau anak-anak burung saya tu... takat kakde yg diajak cuba berpuasa tapi dia blum nak...baru 4 tahun tp masa abang dia dulu, dah mula berjinak ngan posa...

berasap kepala membuat literature review sana-sini... ngan 3 paper yg diambil, kekadang confius.. adeiiiiii.... buang masa ulang alik pun satu hal... org lain siap boleh download jurnal n forward kat kita... yg saya baru jer sampai umah lepas drive sejam lebih... sungguh meletihkan dan rugi masa.. mujur la dpt rakan-rakan kumpulan yg sangat memahami dan bertimbang rasa..
tapi keje individu??? baik sambung keje dulu.....

4 comments:

  1. ahh sempat update lagi..kurang bz lah..kehkehkeh

    ReplyDelete
  2. salam ckgu..hehe..akhirnya bjaya sy mengesan blog ckg nih..huhu..rndu kat ank2 ckg yg comel2 tu..hehe..maaf ckg, hp dlu da ilg jd sy pkai no bru skrg..0175058981

    ReplyDelete
  3. huhu,,rndu kat ckgu..lme xnmpak ckg kt dlm kmpus usm ni..yelaa..msg2 bz..hikhik..ble la ckg nak blanje sy bbuka ni..pose da nak abs da..hee..

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin