Tuesday, July 21, 2009

banyak masa buat blog

buat pengetahuan adik2 ngah... n3 ni dibuat sambil download bahan dari email.....

hehe... baru-baru ni 'kene smash' oleh adik2... kak depa sorang ni banyak spent masa kat blog... klu masa tu diganti ngan baca yasin, baca Quran utk sedekah kat arwah ayah, kan lagi baik...

berulang alik 2 kali seminggu kk-usm memang meletihkan... kene pulak anak kecik 2 3 kali jaga malam nak susu... pak nyer?? biasanya bonda lah bangun buatkan susu... nak minta pak nya bantu, x yah la... dia pun keletihan ngan tugas n tanggungjawab yg dipikul... biarlah dia berehat...

laaa ni x brape sempat nak tgk n update blog... nak singgah blog kengkawan pun x dan. miss n3 kengkawan sume... nnt la ade break sket leh g...

siap dah download....sambung keje...

7 comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin