Sunday, July 26, 2009

pagi ahad ini






























ari ni kak yang a.k.a. kakak ade grading taekwondo di smk clifford. sesambil tunggu kakak, kami g shopping buku kat dewan sekolah. sasbadi kl dtg wat pesta buku. abg n angah, kak de pun sama, amik kesempatan pilih buku..walaupun ni dah julai.. tapi ikut d skolah pun, ni le time utk gerak gempur.. so beli time ni pun kira okla.. anyway masa hujung tahun lalu pun dah belikan buku utk thn ni... ni kira tambahan je... tapi abis gak rm62. ade lucky draw.. cam biasa la, hadiah lumayan bukan senang nak dpt.. ntah ade ntah idak pun kupon hadiah lumayan tu... maka abg n angah amik sorang satu kupon... ni hadiahnya.... bookmark.

gambar hakim tu dah amik bbrp ari lalu.. saja masukkan sebab dia x ikut g klipot.








8 comments:

  1. wahh kakak dah makin terror!

    ReplyDelete
  2. harap dpt dijadikan bekal menghadapi ancaman fizikal. baru join awal thn ni, dari tali pinggang putih, naik kuning 1. klu lepas grading ni, naik kuning 2 atau terus ke hijau 1.
    angahnya dah merah. abang dah black belt tapi ada bnyk lak level dalam black belt. hehehe... ari sabtu ahad yang sibuk juga...

    ReplyDelete
  3. baguslah hantar anak seni pertahankan diri ni..

    ReplyDelete
  4. at least ade aktiviti baik yg dibuat sambil menambahkan ilmu pertahan diri..

    ReplyDelete
  5. salam kak.terima kasih sbb komen..sy pun ada komen susulan.jemputla baca ek.hehehehehe
    kim salam kat hakim comel(klo dia jawab salam,sy terkejut smpai pengsan kot)hahaha

    ReplyDelete
  6. nak dengo hakim jawab salam, kene kirim salam guna kapal laut, keliling dunia bbrp tahun dulu...

    ReplyDelete
  7. bagus belaja taek wando..tapi jgn salah guna..

    ReplyDelete
  8. stakat ni lum ade salah guna depan mata.. takat acan-acan ade le.. tapi berderau darah gak nengoknya..

    ReplyDelete

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin